Logga in
Skapa konto
Skapa konto

Lösenord

Kom ihåg att du kan logga in med ditt SAS EuroBonus-konto.

Logga in


Upprepa email
Lösenord

Upprepa lösenord
Nytt lösenord

Upprepa nytt lösenord
OBS! Ditt lösenord ändras först när du har bekräftat det mottagna mailet.
OK

Vistelse på Anna Belle Elegant Resort på Amalfikusten

Som SAS EuroBonus-medlem, tjänar du
Är du inte EuroBonus-medlem ännu? Bli medlem gratis här

Fly vardagen och njut av en lyxig vistelse på Anna Belle Elegant Resort utanför Sorrento på italienska Amalfikusten. Erbjudandet gäller för två personer i dubbelrum.

Italien är ett av Europas mest populära resmål och är känt för bra service, god mat, vacker natur med storslagna vyer och kvalitet ut i fingerspetsarna. Hos Anna Belle Elegant Resort utanför Sorrento får du allt i en och samma vistelse. Här erbjuder man gästerna en upplevelse utöver det vanliga och lägger största vikt vid att besökarna kan slappna av och njuta av den där speciella känslan av att vara på semester. Anna Belle Elegant Resort är den perfekta platsen för dig som vill ha en lyxig, bekväm och genomtänkt vistelse utan krångel. Erbjudandet gäller för två personer i dubbelrum i tre eller fyra nätter (observera dock att priset är angivet per person).

Hotellet är rymligt och fräscht, med ett stort antal bekväma och smakfullt inredda rum, fantastiskt ljusinsläpp och alla bekvämligheter du kan tänkas behöva: concierge, gratis transport till Sorrento shuttlebus till flygplatsen, biluthyrning, utflykter, poolområde och tvättinrättning. Restaurangen serverar traditionell och vällagad mat med fokus på presentation och smak med stor respekt för den italienska matkulturens urgamla traditioner - här blir varje måltid en upplevelse i sig.


Erbjudandet inkluderar:

 • Tre eller fyra nätter i dubbelrum - 2 personer
 • Frukost alla dagar
 • Gratis wi-fi
 • Möjlighet att köpa till en exklusiv femrätters middag med vinmeny på Michelin-restaurang i Sorrento - priser är 1 899 kr/person och bokas samt betalas direkt till Vindrose Rejser

Vänligen notera att priset är per person, och att erbjudandet endast gäller när man är två fullt betalande resenärer som delar ett dubbelrum.


Priser & reseperioder:

 • Tre nätter i period 1 (22 april - 19 maj 2019 samt 1 oktober - 25 oktober 2019) - 5 849 kr/person
 • Tre nätter i period 2 (19 maj - 27 juli 2019 samt 8 september - 30 september 2019) - 6 969 kr/person
 • Fyra nätter i period 1 (22 april - 19 maj 2019 samt 1 oktober - 25 oktober 2019) - 7 799 kr/person
 • Fyra nätter i period 2 (19 maj - 27 juli 2019 samt 8 september - 30 september 2019) - 9 479 kr/person


Om Amalfikusten

Amalfikusten ligger på södra delen av halvön Sorrento, mellan Positano och Vietri sul Mare, och omtalas ofta som en världens vackraste kuststräckor. Själva kustvägen, landsväg SS163, är ca 50 km lång och bjuder på gott om sevärdheter som är värda ett stopp. Beundra den sagolika utsikten, köp de berömda Amalfi-citronerna eller besök någon av de många stämningsfulla restaurangerna. Även om själva landsvägen numera är asfalterad är de omkringliggande vägarna mestadels grus och hastigheten är låg vilket gör en bilfärd längs kusten till en heldagsutfärd, särskilt under högsäsongen.

Ett fantastiskt härligt alternativ till att bila sträckan är att vandra mellan de små städerna via ringlande grusvägar och smala stentrappor. Här kan du som är mer sugen på en aktiv semester få ditt lystmäte av såväl vandring som den äkta italienska upplevelsen.

Staden Maiori bjuder på kuststräckans längsta sandstrand och ett flertal mindre badbukter utanför centrum. Själva stadskärnan är väldigt modern efter att en stor översvämning förstörde de historiska gamla byggnaderna på 1950-talet. För dig som vill njuta av äldre arkitektur och andas småstadsluft finns Minori - ta strandpromenaden längs vattnet och besök ett av världens få konditorier som välsignats av påven. Här serveras några av Italiens i särklass godaste bakverk, många med smak från de lokala citronerna.

 • Så snart du har mottagit ditt värdebevis kan du boka din vistelse
 • Boka din vistelse på: mail@vindroserejser.dk och uppge din värdebeviskod samt att det rör sig om ett Plusdeal-köp. Ange även antal personer, önskade datum samt ev. tillköp
 • Vi rekommenderar att du bokar din vistelse i god tid, eftersom somliga datum kan vara fullbokade
 • Vänligen observera att din bokning är bindande och inte kan ändras när du har bokat din vistelse
 • Erbjudandet gäller endast för två (2) personer i dubbelrum (3 eller 4 nätter) och priset är uttryckt per person
 • Frukost och Wi-Fi ingår
 • Citytax på 3 euro per dag och person tillkommer och betalas direkt till hotellet
 • Det är inte möjligt att få extra bäddar på rummet
 • Glöm inte att ta med dig ditt värdebevis till hotellet
 • Plusdeal förmedlar endast denna kampanj. Alla frågor om bokning, hotellet och vistelsen hänvisas direkt till Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk
Kampanjen utlöper om...
00
dagar
00
timmar
00
minuter
00
sekunder
Copyright ©2019 Plusdeal | Sekretesspolicy | Affärsvillkor
Registrera dig för nyhetsbrevet
Registrera dig för nyhetsbrevet
Vinn en Georg Jensen-kanna.
Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev.
Ogiltig e-mail. Vänligen testa igen
REGistrera
Vi använder cookies för att få hemsidan att fungera, samt föra statistik som används till att förbättra innehållet. Genom att stänga rutan eller klicka på ”Jag förstår” accepterar du användning av cookies. Läs mer Jag förstår