Logga in
Skapa konto
Skapa konto

Lösenord

Kom ihåg att du kan logga in med ditt SAS EuroBonus-konto.

Logga in


Upprepa email
Lösenord

Upprepa lösenord
Nytt lösenord

Upprepa nytt lösenord
OBS! Ditt lösenord ändras först när du har bekräftat det mottagna mailet.
OK

Hudvård från Elizabeth Ardens Prevage-serie

Som SAS EuroBonus-medlem, tjänar du
Är du inte EuroBonus-medlem ännu? Bli medlem gratis här

Skäm bort dig själv med återfuktande och vårdande ansiktsprodukter från Elizabeth Ardens lyxiga Prevage-serie. Välj bland tre olika produkter.

Elizabeth Ardens anti-aging-serie Prevage har blivit populär bland kvinnor världen över, och hjälper till återfukta och hålla huden slät och smidig, samtidigt som antioxidanterna suddar ut rynkor och minimerar mindre pigmentfläckar.

Välj bland tre olika produkter ur den populära serien.

Anti-aging treatment används i hela ansiktet, samt på hals och nacke, för att reducera rynkor, rodnad, små ärr samt pigment- och leverfläckar.

Anti-aging hydrating fluid används även den på ansikte, hals och nacke, och ger en rejäl fuktboost till torr och trött vinterhud, samtidigt som den minimerar mörka fläckar, fina linjer och missfärgningar.

Anti-Age Eye Serum är en ögonkräm som hjälper till att minska rynkor, linjer och kråksparkar. Serumet stimulerar hudens naturliga kollagenproduktion och bidrar därmed till att bekämpa ålderstecken.


Produktspecifikationer:

  • Märke: Elizabeth Arden
  • Typ: anti-aging-serie
  • Serie: Prevage


Anti-aging treatment 50 ml

Normalpris: 1 399 kr, kampanjpris: 549 kr

Anti-aging hydrating fluid 50 ml

Normalpris: 1 329 kr, kampanjpris: 549 kr

Anti-age eye serum 15 ml

Normalpris: 1 049 kr, kampanjpris: 549 kr


Anti-aging produkter som din hud kommer att tacka dig för


Anti-aging treatment 50 ml

Ett serum som innehåller några av de mest kraftfulla antioxidanter som används inom hudvård, vilket gör det till ett ytterst effektivt anti-age-serum som ger synbara resultat.

Din hud får en daglig dos av antioxidanter som gör att den håller sig ung och smidig, samtidigt som rynkor och fina linjer i ansikte och på hals blir mindre synliga.

Förutom serumets föryngrande egenskaper hjälper det även till att minska rodnad och sudda ut små ärr, pigment- och leverfläckar och andra typer av ojämnheter.


Anti-aging hydrating fluid 50 ml

Fuktgivande kräm som ger en extra fuktboost till torr och trött vinterhud, så att hyn känns återfuktad, smidig och fräsch - hela dagen. Dessutom minimerar den linjer, rynkor, mörka fläckar och andra missfärgningar.

Använd morgon eller kväll för optimalt resultat och märk hur din hy får ny lyster. Produkten skyddar din hud mot väder och vind, makeup och andra orenheter och underlättar den naturliga reparationsprocessen genom att tillföra massor av antioxidanter.

Perfekt för hud som ofta känns fet och/eller oljig, samt till dig som tränar mycket och på så vis utsätter din hud för växlande temperaturer och ökad svettproduktion.


Anti-Age Eye Serum 15 ml

Serum till den känsliga huden kring ögonen. Reducerar rynkor, linjer och kråksparkar, samt stimulerar hudens naturliga kollagenproduktion, för en yngre, smidigare och fräschare hud.

Serumet skyddar till och med mot skadliga miljöfaktorer, som avgaser och andra luftföroreningar och motverkar mörka ringar och svullnader kring ögonen.  • Kampanjen gäller till onsdagen 16 maj, kl. 23.59
  • Erbjudandet är exkl. leverans
  • Fraktkostnaden är 59 kr per order och läggs till i kassan när du genomför köpet
  • Leverans sker endast till adresser inom Sverige
  • Du kommer att få en bekräftelse till din e-post med ditt värdebevis som motsvarar ditt kvitto
  • Du skall inte vidta några ytterligare åtgärder eftersom produkten levereras till din hemadress ca 5-7 vardagar efter genomförd beställning
  • Plusdeal förmedlar endast denna kampanj. Alla frågor om produkten, frakt, reklamationer eller retur hänvisas direkt till leverantören. Alla kontaktupplysningar till leverantören hittar du i ditt värdebevis, som skickas till dig efter genomfört köp 
Kampanjen utlöper om...
00
dagar
00
timmar
00
minuter
00
sekunder
Copyright ©2019 Plusdeal | Sekretesspolicy | Affärsvillkor
Registrera dig för nyhetsbrevet
Registrera dig för nyhetsbrevet
Vinn en Georg Jensen-kanna.
Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev.
Ogiltig e-mail. Vänligen testa igen
REGistrera
Vi använder cookies för att få hemsidan att fungera, samt föra statistik som används till att förbättra innehållet. Genom att stänga rutan eller klicka på ”Jag förstår” accepterar du användning av cookies. Läs mer Jag förstår